Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: így dobott le pár hónap alatt 26 kilót Zsuzsanna

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Zsuzsanna története, aki bár nehezen vette rá magát az életmódváltásra, kitartásának és akaraterejének hála néhány hónap alatt 26 kilótól szabadult meg.

„A helyzet elkeserítő volt, már nem tudtam elfogadni magam, haragudtam magamra. Az orvos a laborvizsgálat után azt mondta, hogy a diabétesz előszobájában vagyok, ezért ha nem változtatok az életmódomon, annak nem lesz jó vége” - kezdi történetét Istvánné Ozsvàth Zsuzsanna.

„Nehezen vettem rá magam a diétára, de nem bántam meg. Pár hónap alatt sikerült is leadnom 26 kilót, aminek nagyon örülök és folytatom, mert nincs megállás.”

A siker kulcsa

Zsuzsanna az életmódváltás óta az Update Woman menüt eszi, valamint Norbi Update üzletekben vásárol kenyeret, tésztát és lisztet.  „Ha péksüteményt szeretnék enni, végre azt is bűntudat nélkül tudom elfogyasztani” - meséli. De nem csak az étkezésén változtatott, sportolni is elkezdett. „Hetente minimum háromszor, de néha többször is tornázom, főként Norbi kick-box óráira. Imádom!”

A diétától pedig az egészségügyi állapota is rengeteget javult. „Az értékek normalizálódtak, már minden rendben van. Sokkal jobban érzem magam, csak azt bánom, hogy nem kezdtem el hamarabb az életmódváltást.”

 Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss