Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: így dobott le pár hónap alatt 15 kilót Barbara

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Barbara története, aki 15 kilótól szabadult meg.

„Minden ott kezdődött, hogy egy barátnőm csak fogyott és fogyott az Update étrendnek köszönhetően, én meg csak szájtátva néztem. Ennek a nagy rácsodálkozásnak pedig az lett a vége, hogy magam is felbuzdultam, és azt mondtam: ha neki sikerült, akkor nekem is fog” - meséli Csepcsányi Barbara.

A siker kulcsa

Elkezdett Update ételeket rendelni, és fokozatosan kiiktatta a cukrot, a lisztet, és a péksütiket az étrendjéből. Mára már naponta 50-55 percet tornázik Norbi videóira, és azt tervezgeti, hogy kocogni is elkezd. „A kezdő súlyom (leírni is borzasztó) 104,4 kg volt. Most már 4 hónapja étkezem az Update szerint és imádom. Sokkal energikusabb vagyok, és bevallom, egyre jobban tetszik, amit a tükörben látok. A jelenlegi súlyom 89,5 kg.”

„Az egyik személyes konzultáció alkalmával láttam Norbi irodájában, hogy létezik egy dicsőségfal, ahová azok a szerencsések kerülnek fel, akiknek sikerült az életükön változtatni és lefogyni 10-15, vagy ennél is több kilót. Én akkor elhatároztam, hogy felkerülök erre a tablóra, és csak bízni tudok abban, hogy ez az egyenlőre 15 kiló elegendő erre.Természetesen a vége még messze van, de csinálom kitartóan míg el nem érem az álomsúlyom, ami 69 kiló.”

AJÁNLJUK MÉG:

Ezek is érdekelhetnek

Friss