Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: Gyöngyi elárulta, hogy dobott le a terhessége után 20 kilót

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Gyöngyi története, aki 20 kilótól szabadult meg.

„2019 májusában döntöttem úgy, hogy megszabadulok a súlyfeleslegtől, ami a három terhességem alatt feljött rám” - kezdi történetét Balázsi Gyöngyi, aki akkor 2 hónap alatt 12 kilót dobott le az űrhajós diétával. „Ezután időszakosan diétáztam, igyekeztem odafigyelni, hogy ne szaladjanak vissza a kilók.”

Idén januárban pedig Gyöngyi úgy érezte, szeretne még többet fogyni, és jobban odafigyel az étrendjére. Ekkor szintén a Norbi Update ételek és a kalóriaszámlálás segített neki még 8 kilótól megszabadulni.

„80 kg volt a kezdő súlyom, jelenleg 60 kg vagyok. Így összesen nagyjából 2 év alatt sikerült 20 kilót leadnom. Most már inkább a feszesítésre összpontosítok, illetve továbbra is igyekszem mértékkel enni.”

Mit tanácsol azoknak, akik fogyni szeretnének?

„Bátran ajánlom mindenkinek, aki most szeretne belevágni, hiszen minden fejben dől el!”

AJÁNLJUK MÉG:

Ezek is érdekelhetnek

Friss