Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: így dobott le 13 kilót a kétgyermekes anyuka

default user icon
MME
Sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Következzen Nyékes Borbála története, aki 13 kilótól szabadult meg.

Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés.

Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Nyékes Borbála története, aki eddig 13 kilót dobott le az Update-termékek segítségével.

„Fogyásom története a karantén idején, tavasszal kezdődött. Elhatároztam, hogy muszáj mozogni és helyesen táplálkozni, különben hízni fogok. Két gyermek anyukája vagyok, soha nem voltam vékony, sajnos hízékony vagyok. Tavaly 82 kiló voltam, mára sikerült 13 kilótól megszabadulni, jelenleg 69 kiló vagyok.” - meséli Borbála.

 

Mi a titok?

„Elkezdtem a kenyeret, édességet elhagyni, Norbi Update lisztet, tésztát használok. Réka tornáira kezdtem mozogni. Először csak 15 percet bírtam, ma már 60-90 percet is végig tudok csinálni.”

Még több fogyástörténet:

Ezek is érdekelhetnek