Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: 35 kilótól szabadult meg Evelin, elárulja, hogyan!

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Evelin története, aki kétgyermekes anyukaként döntött az életmódváltás mellett, és ezzel 35 kilótól szabadult meg.

Új sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban.

Két hete Zsuzsannát mutattuk be, aki bár nehezen vette rá magát az életmódváltásra, kitartásának és akaraterejének hála néhány hónap alatt 26 kilótól szabadult meg. Előző héten pedig Csilla történetét ismerhettük meg, aki 100 kilósan elégelte meg addigi életmódját, és a diétának és a mozgásnak köszönhetően több, mint 30 kilót fogyott. 

Most pedig következzen Evelin története, aki elszántságának és kitartásának köszönhetően 35 kilótól szabadult meg.

"Evelin vagyok, 40 éves, két gyermekes anyuka. Az én sztorim tavaly augusztusban kezdődött, amikor már nem tetszett, amit látok a tükörben. Jó nehezen kezdtem futni, minden reggel hétfőtől péntekig (sok-sok szenvedéllyel). Életmódot váltottam, beleértve azt is, hogy a tésztaféléket, péksüteményeket, édességeket csak Norbitól vásárolok (a krumpli és a rizs sem szerepelnek az étkezésemben). Azóta 35 kg sikerült lefogynom. Remélem szépen - lassan lejön még a felesleges 10-15 kg is! Köszönöm Norbi! Sok sikert mindenkinek! A döntés a te kezedben van!"

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss