Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: Enikő ezzel a módszerrel fogyott 38 kilót

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Enikő története, akinél számos egészségügyi problémát eredményezett a túlsúlya, ekkor döntött el: változtat az életén!

Új sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most Enikő történetét osztjuk meg, akinél egészségügyi problémák léptek fel túlsúlya miatt, ezért úgy döntött, gyökeresen változtat életmódján, és követni kezdi Schobert Norbi tanácsait. Íme az ő története:

"Szia Norbi! Két és fél éve váltottam életmódot a sok sikertelen diéta után, amikor a súlyproblémám már egészségügyi gondokat okozott. Megfogadtam tanácsaidat, kiiktattam az 5 alapvető élelmiszert, amitől hízunk.

Köszönöm a sok a receptet, amiknek a segítségével változatosan tudok étkezni. Mindennap tisztességesen végigcsináltam a duci tornádat. Ezeknek köszönhetem, hogy megszabadultam 38 kg-tól. Elmúltak az egészségügyi problémáim, sőt, sokkal több energiám van, mint valaha!

Kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön elérni céljait, hisz nincs lehetetlen, csak tehetetlen! Ez egy olyan életmód, amit hosszú távon lehet tartani. Neked pedig Norbi további sok sikert kívánok, köszönöm, hogy megmutattad az utamat!

MÉG TÖBB FOGYÁSSZTORIT ÉS DIÉTÁS RECEPTET TALÁLSZ A MINDMEGETTE, MÉGIS FOGYOTT ROVATBAN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss