Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: 50 kilót hízott a terhességei alatt, most újra bomba formában van Dzsennifer

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Dzsennifer története, aki a terhessége alatt felkúszó kilóktól szabadult meg.

„2016 júliusában született a kisfiam. 50 kilóval kezdtem a terhességem, sajnos 80 kilóval fejeztem be” - meséli Takács-Horváth Dzsennifer, aki nem sokkal fia születése után, 2017 novemberében életet adott kislányának is. „Közel 100 kilóval hagytam el akkor a kórházat.”

A döntés

„2018-ban kezdtem el Rubint Réka videóira edzeni, amikor a gyerekek aludtak. Eleinte nagyon nehezen ment a 10 perc is, de egyre tovább bírtam.” 2019-ben a torna mellé Norbi Update termékeket kezdett fogyasztani, ami hatalmas változást eredményezett. „2021 nyarára visszanyertem a leánykori alakomat."

„Nincs lehetetlen, csak tehetetlen! Nagyon köszönöm Rékának és az alakreform tornának, hatalmas erőt kaptam tőle, és csodálatos alakot értem el vele."

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss