Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: Csilla elárulja 30 kilós fogyásának titkát!

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Csilla története, aki több, mint 30 kilótól szabadult meg, elárulja, hogyan.

Új sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban.

Két hete Tímea történetét ismerhettük meg, aki aki 90 kiló volt, amikor úgy döntött, változtat az életmódján. Előző héten pedig Zsuzsannát mutattuk be, aki bár nehezen vette rá magát az életmódváltásra, kitartásának és akaraterejének hála néhány hónap alatt 26 kilótól szabadult meg.

Most pedig következzen Csilla története, aki 100 kilósan elégelte meg addigi életmódját, és a diétának és a mozgásnak köszönhetően több, mint 30 kilót fogyott. 

"A fogyásom történetét szeretném megosztani veletek. 2019 januárjában kb. 100 kg-t mutatott a mérleg. Fel sem tűnt, mekkora lettem, csak amikor a húgom megjegyezte, hogy jól összeszedtem magam. Elkezdtem a diétát még abban a hónapban. Elhagytam a finomított szénhidrátokat, burgonyát, tésztát, kenyeret. Lecseréltem keto kenyérre, tésztára. Sok hús, zöldség került a tányéromra. Mentek le a kilók. Kb. 8 hónap alatt mínusz 25 kg. Egy évig nem mozdult a mérleg, pedig ugyanúgy ettem szénhidrátcsökkentett termékeket. Aztán 2020 novemberében rászoktam a mozgásra, elkezdtem futni. Ma már hosszabb távokat biciklizem. Sőt, egy héten több alkalommal Réka alakreform tornáját is csinálom. Elkezdtem szálkásodni. Még van némi feleslegem is, de idővel minden jó lesz. Jelenleg 69 kg vagyok. Kedvencem a Norbi epres croissant, keto kenyér, szilvásgombóc és a fitt burger."

Ezek is érdekelhetnek

Friss