Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: Claudia elárulta 52 kilós fogyásának titkát

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Claudia története, aki 52 (!) kilótól szabadult meg.

„A súlyom 115 kg volt, a magasságom 176 cm. A látvány visszataszító volt, még saját magam számára is. Nem voltam boldog a saját testemben. Tudtam, hogy ennél sokkal több van bennem” - kezdi történetét Dencsik Claudia, aki bár nehezen vette rá magát az életmódváltásra, kitartott amellett, hogy le akar fogyni.

„A kezdet borzalmasan nehéz volt, de nem adtam fel, ez az opció nem játszott. Soha nem is játszik nálam! Ha valamit elhatározok, akkor addig küzdök érte, míg el nem érem, mert ez vagyok én.”

A siker kulcsa

„Norbi termékei és Réka hihetetlen motiválása a mai napig erőt ad. Ma már a Crossfit világában mozgok, ami sokszor kihívások elé állít. Jelenleg 52 kg-os fogyást tudhatok a hátam mögött. A jelenlegi súlyom 63 kg” - meséli Claudia, aki azt is elárulta, mit tanácsol azoknak, akik belevágnának a fogyókúrába.

„Mindenkit csak bíztatni tudok, hiszen megéri! Amit kapsz, az egy új esély egy sokkal egészségesebb testben, amiben boldog lehetsz. Ez számomra a legfontosabb. Bíztam magamban, bízz Te is és sikerülni fog! A siker benned van! Csak magadra figyelj és a sikeredre, amit ha igazán akarsz, el fogsz érni, mert senki számára nincs lehetetlen.”

AJÁNLJUK MÉG:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss