hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: Bogi 16 kilót fogyott ezzel a módszerrel

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Boglárka története, aki minden reggel szomorúan nézett vissza önmagára a tükörből, majd úgy döntött, változtat az életmódján.

Új sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban.

Előző héten Enikő történetét osztottuk meg, akinél egészségügyi problémák léptek fel túlsúlya miatt, ezért úgy döntött, gyökeresen változtat életmódján. Azóta 38 kilót fogyott, és egészségesebb, mint valaha.

Most pedig következzen Boglárka története, aki 83 kilósan minden reggel szomorúan nézett vissza önmagára a tükörből, majd úgy döntött, változtat az életmódján, és követni kezdi Schobert Norbi tanácsait, melynek hamarosan meg is lett az eredménye:

"Szia Norbi! 22 éves lány vagyok, aki 2020 májusában kezdte el fogyasztani a termékeidet. Elhatároztam, hogy le fogok fogyni, mert előtte minden reggel szomorúan néztem vissza önmagamra a tükörből. A cukrot lecseréltem az édesítődre, a lisztet pedig a te lisztedre. Napi szinten fogyasztom a ketós kenyeret.

A sok cukros üdítő helyett az update szörpök vannak a mindennapjaimban. Heti kétszer szoktam Réka tornáira mozogni.

Az első képen 83 kg vagyok, a másodikon 67 kg vagyok. Még -7 kg a cél, de ez az életmód maradni fog!

A történetem megosztásában a kedves békéscsabai updates eladó lányok bíztattak. Köszönök mindent!"

Ezek is érdekelhetnek

Friss