Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elképesztő fogyássztori: Bernadett 80 kilót fogyott, és most személyi edző lesz

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Bernadett története, aki több, mint 80 kilótól szabadult meg.

Új sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Előző héten Nikolett történetét ismerhettük meg, aki Schobert Norbi módszerének segítségével közel 30 kilótól szabadult meg.

Most pedig következzen Bernadett története, aki bámulatos akaraterejének és kitartásának köszönhetően több, mint 80 kilótól szabadult meg.

"Sziasztok! Az én törtenetem 2018 őszére nyúlik vissza, amikor láttam magamról egy videót és tátott szájjal néztem, hogy ez tényleg én vagyok? Világ életemben duci voltam. Nagyon szerettem az ételeket és az ízeket. Soha nem voltam megelégedve magammal, mindig is vékony, csinos nő akartam lenni, de az ételek/ízek iránti függőségem mindig is erősebb volt. Persze, voltak kisebb-nagyobb sikereim a fogyókúrámban, de idővel valahogy mindig eltűnt a kezdeti lelkesedés, ezért visszatértem a régi életmódhoz, és a kilók is visszajöttek. Aztán jött az a bizonyos videó... Végül az i-re az tette fel a pontot, amikor a nagyobbik lányom azt mondta, hogy anya, neked mekkora hasad van. Itt jöttem rá, hogy elég volt a kényelemből és a kövérségből. Szeretnék fitt, csinos anyuka lenni, így elkezdtem először csak életmódot váltani 2019 januárjában. Bevallom, sokfajta nevesebb diétás ételt, alapanyagokat, péksüteményt, nasit kipróbáltam már, de a Norbi update termékek váltak be leginkább. Egy példát fel is tudok hozni, hogy miért. Édesanyám Norbi update alapanyagokból sütött nekem bejglit, és az íze teljesen olyan volt, mintha hagyományos alapanyagokból készült volna, plusz elég sokat ettem belőle, igaz csak délelőtt, de még így is sikerült karácsonykor fogynom. Pedig ha az ember karácsony alkalmával fogy, az nagy szó!

2019 októberében elkezdtem sportolni és a spinracinget választottam. Szerencsére a kezdeti lelkesedésem megmaradt, nem adtam fel, pedig nagyon kemény volt. Ez a lelkesedés annyira megmaradt, hogy azóta letettem az edzői vizsgát is, letettem még egy senior tréner vizsgát is, illetve folyamatban van egy csoportos fitnesz instruktor tanfolyam is. Hosszú távú célom, hogy mesterfokú edző legyek, de az sajnos még sok idő. Hetente kétszer tartok edzéseket és imádom minden pillanatát.

Nagyon remélem, hogy ezúttal a kitartásom NAGYON sokáig megmarad. A bőröm sajnos nem élte túl ezt a nagy fogyást, úgyhogy plasztikai sebészhez kellett fordulnom, a műtétem októberben lesz.

És akkor mondanám a számokat. 187 cm magas vagyok, 167 kg-ról kezdtem és jelenleg vagyok 84 kg. Célom, hogy 80 kg legyek. Remélem, a fotómmal sok mindenkinek adhatok motivációt. Van egy kedvenc mottóm, ami így hangzik:

"Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs. Aki másokat legyőz, erős, aki magát legyőzi, hős."

Szerk.: Bernadett külön kérésére a fenti levelet az alábbiakkal egészítenénk ki:

"2021 februárjától júniusig egy személyi edző, Nagy Sándor segítségével sikerült 25 kg-ot leadnom a saját étrendje és edzés programja segítségével. Ezúton itt is szeretném még egyszer megköszönni a segítségét és támogatását!"


Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss