Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: Alexandra elárulta, hogy fogyott 28 kilót!

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Alexandra története, aki megelégelte, hogy 100 kilót mutat a mérleg, és életmódváltásba kezdett. Eredménye: mínusz 28 kiló.

Új sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban.

Két hete Enikő történetét osztottuk meg, akinél egészségügyi problémák léptek fel túlsúlya miatt, ezért úgy döntött, gyökeresen változtat életmódján. Azóta 38 kilót fogyott, és egészségesebb, mint valaha.

Előző héten pedig Boglárka történetét mutattuk be, aki 83 kilósan minden reggel szomorúan nézett vissza önmagára a tükörből, majd úgy döntött, változtat az életmódján, és 16 kilót fogyott.

Most pedig következzen Alexandra története, aki megelégelte, hogy 100 kilót mutat és mérleg, ekkor elkezdte követni Schobert Norbi tanácsait, melynek hamarosan meg is lett az eredménye: 28 kilót fogyott, míg testvére 20 kilótól szabadult meg.

"Sziasztok! Az én fogyásom 2020. júliusában kezdődött. Soha nem voltam sikeres semmilyen diétában, életmódváltásban. Egy reggel eljött a pont, amikor már majd' 100 kg-ot mutatott a mérleg. Tudtam, hogy változtatnom kell.

Elmentem egy Update boltba, ahol minden segítséget megkaptam ahhoz, hogy elinduljak a helyes úton! Én főzök, majdnem minden nap update termékekkel. Imádom, hogy nem kell lemondanom semmiről ezeknek a termékeknek a használatával.

Szeretem a keto kenyeret, meg úgy igazából a termékek 95%-kát, amit hosszú lenne sorolni. Norbi duci tréning tornával kezdtem, és napi szinten kerékpározok. A Norbi applikáció segítségével a 60 pontos diétát követem. Eddig -28 kg-nál járok és még messze a vége! Hugicámat is belevontam az életmódváltásba, ő 80 kg-ról 60 kg-ra fogyott eddig. Köszönöm Norbi!"

Ezek is érdekelhetnek

Friss