Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: Alexandra elárulja, hogy fogyott 25 kilót

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Alexandra története, aki egy speciális diétával fogyott 25 kilót.

Új sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Előző héten Antal történetét mutattuk be, aki szénhidrátcsökkentett életmóddal és mozgással több, mint 45 kilótól szabadult meg.

Most pedig következzen Alexandra története, aki életmódváltással immár 25 kilót fogyott, és azóta sokkal egészségesebb és magabiztosabb.

"Sziasztok! Az én történetem 2019 májusában kezdődött. Anyukámmal kezdtem el a fogyókúrát, Norbi Update űrhajós diétát fogyasztottam. Napi 50 g szénhidrátot ettem, elhagytam a krumplit, a rizst, a péksüteményeket, diéta mellett heti két táncpróbám volt, ami nagyon sokat segített. Norbi Update termékeket eszem, főleg kenyeret, müzliszeletet, tésztát, csokit, Túró Rudit, péksüteményt. 2019 májusában 85 kg-ról indultam, és ma már 60 kg vagyok, így 25 kg ment le. Nem fáj a térdem, sokkal magabiztosabb vagyok, jobb a közérzetem, figyelek az étkezésre, és közben vezetem az applikációt is. Eljárok futni, súlyzós edzést csinálok, és heti 3 táncpróbám van (néptánc és mazsorett)."

Ezek is érdekelhetnek

Friss