Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: Antal elárulta 45 kilós fogyásának titkát

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Antal története, aki több, mint 45 kilótól szabadult meg.

Új sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Előző héten Bernadett történetét ismerhettük meg, aki bámulatos akaraterejének és kitartásának köszönhetően több, mint 80 kilótól szabadult meg.

Most pedig következzen Antal története, aki szénhidrátcsökkentett életmóddal és mozgással több, mint 45 kilótól szabadult meg.

"Kedves Norbi! Kár tagadni, egész életemben túlsúlyos voltam. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy teljesen elfogadtam magam úgy, ahogy vagyok. 2018 nyarán, amikor egy nyaraláson készült fotókat visszanéztem, akkor döbbentem rá, mennyire el vagyok hízva (a fotókon toronymagasan én voltam a legnagyobb). Ekkor a súlyom 140 kg volt. Tudtam, nem egészséges, de mivel egészségügyi panaszokat nem okozott, így nem foglalkoztam vele. Nagyon szigorúan vettem az életmódváltást, és akkor közel fél év alatt 30 kilótól sikerült megszabadulni. 2019 év elejétől kezdve azonban egyre több bűn és kevesebb mozgás megbosszulta magát, így sikerült egy év alatt 15 kg-ot felszednem. A súlyom 125 kg lett 2020-ra.

Újévi fogadalomnak indult és végre sikerült is elérnem, két számjegyű lett a súlyom. Másik pozitív változás: a pattanások száma drasztikusan lecsökkent. Jelenleg 95 kg vagyok, ugyan pár kiló hiányzik a végső célhoz, de most már hiszek magamban. Szénhidrátcsökkentett életmód, mozgás és nem utolsósorban kitartás a siker titka. Üdvözlettel: Anti"

Ezek is érdekelhetnek

Friss