Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: 12 kilót dobott le a kétgyerekes anyuka

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Szandra története, aki egy róla készült bikinis fotó láttán határozta el, hogy változtatni szeretne.

„Az első kép a második kisfiam születése után készült egy évvel. Miután megláttam magam rajta, nem jutott eszembe más, minthogy ez botrányos, és tenni kéne valamit - meséli Szandra.” Azonban ez a felismerés még nem adott elég löketet neki ahhoz, hogy belevágjon a diétába.

„Jöttek a hétköznapok, kifogás kifogás hátán és meggyőztem magam arról, hogy ez a testalkat egy kétgyermekes anyukánál normális, plusz a genetikai lottón sem nyertem.”

Az elhatározás

A karantén azonban ráébresztette Szandrát arra, hogy eddig csak kifogások mögé bújt. Ekkor kereste fel Rubint Rékát, hogy segítsen neki lefogyni. „Már az első napokban ott volt Réka, kézen fogott és ráálított a helyes pályára. Mára az Alakreform a szenvedélyemmé vált - velem van, ha boldog, ha szomorú, ha fáradt vagyok. Feltölt és máris más színben látok mindent.”

Míg Réka az edzésben, addig Schobert Norbi az egészséges étkezés kialakításában volt hatalmas segítség Szandra számára. „Az otthoni étkezésekbe is kezdem átvezetni az Update alapanyagokat. A család rájött arra, hogy az egészséges ételek is lehetnek finomak. Az édességekkel még harcban állok, de tudom, hogy úgyis én fogok nyerni! ”

Az eddigi eredmények

„Az elmúlt másfél év eredménye -12 kiló, rengeteg centi és ami a legfontosabb: nagyobb önbizalom. Úgy érzem, bármit meg tudok csinálni, amit elhatározok.”

MÉG TÖBB FOGYÁSSZTORIT ÉS DIÉTÁS RECEPTET TALÁLSZ A MINDMEGETTE, MÉGIS FOGYOTT ROVATBAN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek