Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: kerekesszékesként ezzel a diétával fogy Szilvia

default user icon
MME
Sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Következzen Csillik Szilvia története, aki kerekesszékesként is stabilan 1 kilótól megszabadul minden hónapban.

Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés.

Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Csillik Szilvia története, aki stabilan havi 1 kilótól szabadul meg Schobert Norbi és az űrhajós diéta segítégével.

"Szia Norbi! Szilvia vagyok, 46 éves, két gyermek édesanyja. 10 évvel ezelőtt volt egy balesetem, ahol sérült a gerincem. Eddig nyolc gerincműtéten vagyok túl. Öt éve kerekesszékkel közlekedem. A szteroidok miatt nagyon gyorsan felszaladtak rám a plusz kilók, amiktől semmivel sem tudtam megszabadulni. Ez év januárjától elkezdtem kipróbálni az űrhajós diétát. Emellett elhagytam a cukrot, krumplit, rizst, a lisztet és a tésztát helyettesítem update termékekkel. Nekem havi 1 kg megy le, így már -6 kg-nál járok. Nagyon örülök, hogy végre van, amivel sikerül búcsút vennem a rám ragadt kilóktól. Mostanra természetessé vált ez az étkezés, így minden helyzetben meg tudom oldani. Természetesen folytatom tovább, még van pár kiló, ami ragaszkodik, de lassan búcsút veszek tőlük is. A huszas éveimben rendszeresen tornáztam Norbi és Réka kazettáira. Köszönöm Nekik!"

Még több fogyástörténet:

Ezek is érdekelhetnek

Friss