Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: 14 kilótól szabadult meg Marika - elmeséli, hogyan!

default user icon
MME
Sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Csortosné Marika 51 évesen vágott bele a fogyókúrába. Története azt bizonyítja: sosem késő elkezdeni egészségesebb életet élni, az ezzel járó fogyás csak hab a tortán!

Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés.

Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Csortosné Marika története, aki eddig 14 kilót dobott le az Update-termékek segítségével!

"Csortosné Marika vagyok, 51 éves. Egy évvel ezelőtt döntöttem úgy, hogy lefogyok. Gondoltam: mi az nekem, mindig le tudtam fogyni 6 hónap alatt! Most azonban nem adta magát könnyen: a változókor alaposan bekavart, súlyos édességfüggőség tört rám - sorolhatnám hosszan, mi minden akadályozott abban, hogy lefogyjak" - meséli Marika, aki ekkor, hirtelen elhatározásból elkezdett Norbi termékeket fogyasztani: pizzagolyó, lisztek, tészták, lekvár - de rájött: ez már kevés lesz.

 

Mi a titok?

"Mozognom is kellett ahhoz, hogy sikerüljön ledobnom egy pár kilót!. Akkor felhúztam az edzőcipőmet és elkezdtem kocogni. Először csak 1-1 kilométert, aztán lassan, fokozatosan emeltem a tétet. 1éve futok, szinte minden nap, amitől összesen 14kg fogytam! A leánykori súlyomhoz már csak 5 kg hiányzik. Nem volt könnyű, mert az elején nem volt sikerélmény, ami motiváljon, de nem adtam fel! Íg visszatekintve, nagyon boldog vagyok, hogy a nehézségek árán is, de kitartottam.

MÉG TÖBB FOGYÁSTÖRTÉNET:

Ezek is érdekelhetnek