Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

3 apróság, amin változtatnod kell, ha fogynál néhány kilót!

default user icon
MME
Nagy igazság van abban a kijelentésben, hogy a fogyás fejben – és lélekben! – dől el! Az alábbi trükkök segítenek elkerülni a nassolást és elérni a vágyott célt.
Nassolás helyett

Úgy érzed, a rosszkedved csak akkor múlhat el, ha eszel egy kis csokit vagy kekszet? Pedig sajnos ez nem oldja meg a problémát, a boldogságérzet ilyenkor csak pillanatnyi... Nassolás helyett inkább próbáld megoldani a helyzetet! Ha letörtnek érzed magas, ülj le beszélgetni a családoddal vagy a barátaiddal, ők sokkal nagyobb segítséget jelentenek, mint egy tábla csoki.

Nyugodj meg!

A feszültség, az idegeskedés ellenszereként sokan vetik be a nassolást. Éppen ezért érdemes elsajátítanod pár légző- és lazítógyakorlatot, amelyeket ilyenkor bevethetsz. Persze a stresszre továbbra is a sport a legjobb megoldás!

Barátunk: a tükör

A túlsúllyal küzdők közül sokan nem szívesen néznek tükörbe, pedig nagyon fontos lenne, hogy az ember akkor is találjon szép részeket a testén, ha van rajta egy kis felesleg! Lehet, hogy egy kicsit talán vastagabb a combod, de közben formás a karod, vagy esetleg hastájékon van rajtad néhány pluszkiló, viszont a lábaid karcsúak... A lényeg, hogy keresd meg a testeden a neked tetsző részeket – mert legalább egy biztosan van! –, és mostantól hangsúlyozd ki őket. 

LEFOGYHATOK A KÁPOSZTALEVES-DIÉTÁVAL? A DIETETIKUS VÁLASZOL >>> 
7 DOLOG, AMIN VÁLTOZTATNOD KELL, HA FOGYNI SZERETNÉL >>> 
ÍGY FOGYTAK A SZUPERMODELLEK A 90-ES ÉVEKBEN - SZTÁRDIÉTÁK EGÉSZEN NAPJAINKIG >>> 
FOGYJ 2 NAP ALATT: VILLÁMDIÉTÁK MINTAÉTRENDDEL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss