Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Flinstone pecsenye, batátás vegyes zöldségkörettel

> 90 perc
bonyolult
megfizethető
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát, az édesburgonyát megtisztítjuk, kockákra vágjuk. A sárgarépát , és a cukkinit felkarikázzuk, a hagymákat félkarikákra vágjuk.
  2. Megsózzuk, megborsozzuk a zöldségeket, és olajjal nagyobb sütőtálban, vagy tepsiben összeforgatjuk, a tálban egyenletesen elterítjük.
  3. Ráfektetjük az előzetesen sóval, frissen őrölt borssal bedörzsölt Frédi szeletet. Mellétesszük a kimagozott csípős paprikát, a hús tetejét beborítjuk 3 db ujjnyi szeletre vágott füstölt szalonnával, és a kakukkfű ágakkal.
  4. Alufóliával letakarva, 200 fokon 140 percig sütjük. A végén a fóliát levéve, pár percig még pirítunk a húson. A megsült húst, a zöldségkörettel, friss salátával tálaljuk.

Megjegyzés

A karácsonyi asztalra ajánlom - hajduistvan

Ezek is érdekelhetnek

Friss