Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Firenzei pulykamell

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fokhagymát megpucoljuk. A spenótot megtisztítjuk, megmossuk, lecsöpögtetjük.
  2. Egy lábasban, kevés forró olajon megfonnyasztjuk a spenótot, majd áttört fokhagymával, sóval, borssal ízesítjük, majd a tejszínnel felöntjük.
  3. A pulykamell szeleteket befűszerezzük. Egy seprenyőben olajat hevítünk, majd magas hőfokon a hús mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
  4. Egy hőállótál aljába tesszük a tejszínes-fokhagymás spenótot, ráhelyezzük a húst, és a felkockázott kecskesajtot. 200 fokos, előmelegített sütőben 10-12 perc alatt összesütjük, azonnal tálaljuk.

 


Ezek is érdekelhetnek

Friss