Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Finom gombás-májas tészta

MME MME
1/5
30 perc
bonyolult
olcsó
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát apróra vágom és egy serpenyőben, olajon üvegesre pirítom. Hozzáteszem a kockákra vágott szalonnát. Ha az is megpirult, a szeletelt gombát, és az apróra vágott virslit vagy parizert is hozzáadom. Sózom, borsozom. Egy kevés vízzel felöntöm, majd pár percig lefedve párolom. Eközben összeöntöm, és jól kikeverem a tejfölt a májkrémmel, a tésztát pedig sós vízben felrakom 5-10 percig főni. Ezután a májas tejfölt beleöntöm a serpenyőbe, és egy pár perc alatt összeforralom az egészet. Ha a tészta megfőtt, leszűröm, és az öntetet ráöntve tálalom.

Megjegyzés

Tökéletes vacsorának, nagyon könnyű elkészíteni, laktató, olcsó és persze nagyon ízletes. - MME

Ezek is érdekelhetnek