Elkészítés: A hagymát apróra vágom és egy serpenyőben, olajon üvegesre pirítom. Hozzáteszem a kockákra vágott szalonnát. Ha az is megpirult, a szeletelt gombát, és az apróra vágott virslit vagy parizert is hozzáadom. Sózom, borsozom. Egy kevés vízzel felöntöm, majd pár percig lefedve párolom. Eközben összeöntöm, és jól kikeverem a tejfölt a májkrémmel, a tésztát pedig sós vízben felrakom 5-10 percig főni. Ezután a májas tejfölt beleöntöm a serpenyőbe, és egy pár perc alatt összeforralom az egészet. Ha a tészta megfőtt, leszűröm, és az öntetet ráöntve tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre