Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Finom fánk

90 perc
mester
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Kimérem a liszteket, mélyedést vájunk a közepébe, beleöntjük a cukrot meg az élesztőt, majd a langyos tejet, majd a többi hozzávalót, kidagasztjuk. Hagyjuk kétszeresére kelni.

Ha megkelt, kinyújtjuk, kiszaggatjuk, majd 15-20 percig újra kelesztjük.

Forró olajba téve közepes tűzön pirosra sütjük, majd megfordítjuk, és ezt az oldalát is megsütjük.Papírtörlőre szedjük az olajból, hogy a felesleges zsiradékot felszívja.

Porcukorral, lekvárral tálaljuk.

Megjegyzés



További fotók, receptek a Rachel és a csokigyár blogban! - arahel

Ezek is érdekelhetnek