Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fetával töltött csirkemell kapros uborkasalátával

30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Kicsit kiklopfolom a csirkemellszeleteket, sózom, borsozom, belecsomagolom a feta sajtot, fogpiszkálóval megtűzöm, beletekerem a sonkába, és egy öntöttvas serpenyőben - némi zsiradékon - készre sütöm.

Az uborkasalátát jó előre el szoktam készíteni, mert hidegen szeretem. Ehhez megpucolom és szeletekre vágom az uborkát, megsózom, ráteszem a reszelt fokhagymát, a felaprított kaprot, leöntöm a tejföllel, és hűtőbe teszem.

A fetás csirkemellet a behűtött uborkasalátával tálalom. Jó étvágyat! :)

Ezek is érdekelhetnek

Friss