Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fetás-újhagymás paprikasaláta

MME MME
5/5
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A paprikákat megmossuk, leszárítjuk, kicsumázzuk, a húsát vékony csíkokra metéljük. Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, és vékonyan felszeleteljük a zöldjével együtt. A fetát apró kockára vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. A petrezselymet megmossuk, lerázzuk a vizet róla és felaprítjuk.

Elkészítés: A fokhagymát összekeverjük a mustárral, az ecettel, az olajjal, és sóval, őrölt borssal fűszerezzük. Salátástálba tesszük a paprikát, az újhagymát, a fetát, és lazán összekeverjük. Megöntözzük az öntettel, megszórjuk petrezselyemmel, és friss kenyérrel tálaljuk.

Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 235 kcal

Megjegyzés

Fotó: Kerekes

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss