Előkészítés: A fetasajtot villával összenyomjuk; a paprikát nagyon picire aprítjuk, sajtszemcsényi nagyságúra és összekeverjük a sajttal; a keveréket borsozzuk és fűszerezzük, érdemes csípősebbre fűszerezni. A padlizsánt hosszában vékonyabb szeletekre vágjuk és nagyon vékonyan, ha lehet, ecset segítségével olívaolajjal megkenjük.
Elkészítés: Tepsit forrósítunk egy icipici olajjal, átsütjük a padlizsánszeleteket, majd egy-másfél evőkanálnyi keveréket rakok a szelet egyik végébe és felcsavarom.
Nagyobb tekercsek lesznek, nagyon finom húsok mellé vagy csak úgy magában, nagyon laktató!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre