Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fetás padlizsántekercs

MME MME
1 3.5/5
15 perc
egyszerű
olcsó

Elkészítés

Előkészítés: A fetasajtot villával összenyomjuk; a paprikát nagyon picire aprítjuk, sajtszemcsényi nagyságúra és összekeverjük a sajttal; a keveréket borsozzuk és fűszerezzük, érdemes csípősebbre fűszerezni. A padlizsánt hosszában vékonyabb szeletekre vágjuk és nagyon vékonyan, ha lehet, ecset segítségével olívaolajjal megkenjük.

Elkészítés: Tepsit forrósítunk egy icipici olajjal, átsütjük a padlizsánszeleteket, majd egy-másfél evőkanálnyi keveréket rakok a szelet egyik végébe és felcsavarom.

Nagyobb tekercsek lesznek, nagyon finom húsok mellé vagy csak úgy magában, nagyon laktató!

Megjegyzés

Érdemes esetleg gyerekekkel csinálni; amíg mi sütjük, ők ráteszik a sajtot és tekerik. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss