Elkészítés: A csiperkegomba szárát szedjük ki, és a kezünkkel húzzuk le a kalapokról a héjat. Tegyük egy tepsibe, szórjuk meg egy leheletnyi borssal, majoránnával és chilipehellyel.
Egy tálban keverjük össze a feta sajtot, a tejfelt, a felaprított kaprot - tegyünk félre a kaporból egy kicsit a tetejére - és a zöldhagymát. A masszát tegyük egy habzsákba, és a gomba belsejébe töltsük bele. Szórjuk meg reszelt sajttal és kaporral, locsoljuk meg a tetejét egy kis extra szűz olívaolajjal.
Tegyük előmelegített sütőbe 15-20 percre, akkor jó, amikor szép aranybarnára sült a sajt a tetején. Önmagában vagy kókuszzsírban kisütött krumplival tálaljuk. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre