Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fetás-kapros töltött gomba

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csiperkegomba szárát szedjük ki, és a kezünkkel húzzuk le a kalapokról a héjat. Tegyük egy tepsibe, szórjuk meg egy leheletnyi borssal, majoránnával és chilipehellyel.

Egy tálban keverjük össze a feta sajtot, a tejfelt, a felaprított kaprot - tegyünk félre a kaporból egy kicsit a tetejére - és a zöldhagymát. A masszát tegyük egy habzsákba, és a gomba belsejébe töltsük bele. Szórjuk meg reszelt sajttal és kaporral, locsoljuk meg a tetejét egy kis extra szűz olívaolajjal.

Tegyük előmelegített sütőbe 15-20 percre, akkor jó, amikor szép aranybarnára sült a sajt a tetején. Önmagában vagy kókuszzsírban kisütött krumplival tálaljuk. Jó étvágyat!

Megjegyzés

A recept a blogoldalamon is megtalálható: http://mediterran.cafeblog. - Klarissza27

Ezek is érdekelhetnek