Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fetás csirkecomb tésztával

egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkecomb filét kisebb kockára vágjuk, olívaolajon megpirítjuk, fűszerezzük görög fűszerkeverékkel, kevés vízzel felöntjük, és hagyjuk, hogy a hús megpuhuljon. Amikor megpuhult és elfőtte a vizet, a serpenyőből kiszedjük.
  2. A visszamaradt olajon megpároljuk az apróra vágott, és salottahagymát, amikor kezd sárgulni, felöntjük 1 dl fehér borral.
  3. Közben a tésztát a csomagoláson látható utasítás szerint forró, lobogó enyhén sós vízben kifőzzük és leszűrjük.
  4. A tészta főzővízéből 1 dl-t a hagymára öntünk, hozzáadjuk a reszelt sajtot és elkeverjük. Beletesszük a húst, a fekete olívabogyót, a tésztát és összekeverjük. A tetejére feta sajtot morzsolunk.

9 ISTENI CSIRKÉS TÉSZTA, HA CSAK FÉL ÓRÁD VAN FŐZNI! >>> 

9 EGYEDÉNYES KEDVENC A CARBONARÁTÓL A CSIRKÉS TÉSZTÁIG >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss