Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fetás-aszalt paradicsomos csirkemell

65 perc
rafinált
megfizethető
3 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A csirkemelleket oldalt felvágjuk úgy, hogy kis zsebek keletkezzenek.
  2. Az olvasztott vajat összekeverjük a kakukkfűvel, a reszelt citromhéjjal, a zúzott fokhagymával, sóval és borssal, majd alaposan bekenjük vele a csirkemelleket.
  3. Az aszalt paradicsomokat kisebb darabokra, a petrezselymet apróra vágjuk, majd összekeverjük a morzsolt fetával.
  4. A tölteléket a zsebekbe kanalazzuk, majd a csirkemelleket egy hőálló edénybe helyezzük, olívaolajjal meglocsoljuk, fenyőmagal megszórjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 40 perc alatt készre sütjük.

Nézd meg videón, hogyan készül a fetás-aszalt paradicsomos csirkemell

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss