Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Feta sajtos muffin

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
12 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy nagy tálban a liszteket elvegyítjük a sütőporral és a szódabikarbónával, valamint a sóval, a borssal, a csilipehellyel és a rozmaringgal. Rámorzsoljuk a feta sajtot, és az egészet jól összeforgatjuk a durvára vágott aszalt paradicsommal.
  2. Egy külön tálkában villával felverjük a tojásokat, majd összekeverjük a tejjel és az olvasztott vajjal. A folyadékot a lisztes keverék közepébe készített mélyedésbe öntjük, és lazán összedolgozzuk. Nem szabad túlkeverni!
  3. A tésztamasszát egyenlően elosztjuk egy tapadásmentes muffintepsi mélyedéseiben, és a 200 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük 15-18 perc alatt.

DIÉTÁS SÓS MUFFINOK TOJÁSFEHÉRJÉBŐL, VILLÁMGYORSAN! >>>

15 ISTENI RECEPT FETA SAJTTAL - A GÖRÖG SALÁTÁN TÚL! >>>

Megjegyzés

Recept és fotó: Le Creuset - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss