Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Férjhez ment Eugénia hercegnő, II. Erzsébet unokája - Ezt ette a násznép

default user icon
MME
Október 12-én pénteken délben kimondta az igent II. Erzsébet unokája, Eugénia hercegnő. Az ara tanúja a testvére volt. A menyegzőt ott tartották, ahol Harry herceg feleségül vette Meghant. De mit szolgálnak fel a násznépnek az elegáns, Disney-meséket idéző ceremónia után? Eláruljuk!

Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank esküvőjére Rob Van Helden dizájner álmodta meg, hogy milyen virágok kerüljenek a templomba. A pénteki ceremónián rózsa, hortenzia, dália és földicseresznye is feltűnt a dekorációban. Emellett rengeteg levelet, és az őszt szimbolizáló fákat is felhasználtak a díszítésnél. 


Eugénia és vőlegénye 850 embert invitált meg az esküvőre, és az azt követő fogadásra. Így a Brides magazin szerint a költségeik bizony sokkal magasabbak, mint Harry és Meghan esetében. 

Eugénia esküvője volt egyébként az első, amin együtt láthattuk II. Erzsébet  valamennyi dédunokáját, mint koszorúslány és gyűrűhordozó. Sarolta, György, Isla, Savannah és Mia is szerepet kapott ma. Egyedül a királynő két legifjabb dédunokája, Lajos és Léna volt igazoltan távol.

Az esküvő napján, egy családi reggelit szervezett a hercegnő, amire az egészséges ételekkel foglalkozó, londoni The Detox Kitchen szállította az ennivalót. 

Az esküvői torta, csokoládé és Red Velvet (Vörösbársony-torta) ízesítésű. Ezt egyébként egy londoni cukrász, Sophie Cabot készíti, akit András herceg ajánlott a lánya figyelmébe. A királyi család hivatalos YouTube csatornájára felkerült videóból az is kiderül, hogy a tortához 400 tojást és 15 kiló vajat használtak fel. A tortáról, itt mutattunk meg fotókat!

 
Az esküvő után fogadáson skót sülteket, roston sült angol spárgát, Panna cottát, zöldborsós rizottót, csirkét és hat fajta paradicsomból készült salátát is felszolgálnak a násznépnek. Ezt a hercegnő kedvenc londoni étterme, a  Petersham Nursery készíti el.

Pénteken este aztán - ahogyan Meghan és Harry, valamint Vilmos és Katalin esetében is történt - egy sokkal lazább, mondhatni lakodalom veszi kezdetét Windsorban. Eugénia hercegnő egy karneváli hangulatú bulit  álmodott meg, sok street food jellegű étellel, Bloody Mary koktéllal és a kedvence édességével, vattacukorral.

 

EZZEL AZ ÉDESSÉGGEL TISZTELGETT VILMOS II. ERZSÉBETNEK

ÍGY ÉTKEZIK II. ERZSÉBET ÉS CSALÁDJA: 10 ELKÉPESZTŐ SZOKÁS A BUCKINGHAM PALOTÁBÓL!


Ezek is érdekelhetnek

Friss