hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Döbbenet: fenékbe lőtte szobatársát a 64 éves férfi, miután az megette az utolsó szendvicset

default user icon
MME
A hatvannégy éves férfi először csak összeszólalkozott ismerősével, majd megdobálta, végül pedig elővette fegyverét és meglőtte. Mindezt azért, mert a szobatárs elfogyasztotta az utolsó szendvicset.

Talán sokan megtapasztalták már, hogy milyen feszült és ingerlékeny lehet az ember az éhségtől. Az angol nyelvben létezik erre egy kifejezés, a hangry, mely a hungry (éhes) és az angry (dühös, mérges) szavak összeolvadásából jött létre. Vélhetően így érezte magát a Kentucky államban található Louisville-ben élő 64 éves Clifton Williams is, aki miután észrevette, hogy eltűnt a fagyasztóból az utolsó Hot Pocket márkájú melegszendvics, dühbe gurult.

A Hot Pocket egy kedvelt, amerikai gyorsfagyasztott tészta, melyet sok sajttal, különféle húsokkal és zöldségekkel töltve árulnak, majd rövid mikrózás után fogyaszthatóvá válik. Egy ilyen melegszendvicset szeretett volna enni Williams is, ám a szobatársa megelőzte és befalta az utolsó darabot. Az idős férfi először szóban inzultálta áldozatát, majd elkezdte dobálni őt, de a szobatárs sem hagyta magát és megpróbált visszatámadni, ezzel azonban csak még jobban felingerelte Williamst. Az idős férfi ekkor berohant a szobába, elővette fegyverét, majd a szobatársára szegezte.

A vallomás szerint az áldozata még kiabált is, hogy ne lőjön, de Williams meghúzta a ravaszt és fenéken találta szobatársát. A sérültnek sikerült elmenekülnie és néhány háztömbbel arrébb segítséget tudott kérni, végül pedig beszállították a városi egyetemi kórházba. Clifton Williamst négy órával a lövöldözés után letartóztatták és vád alá helyezték. Megtiltották, hogy kapcsolatba lépjen az áldozattal, bevonták a fegyverviselési engedélyét, valamint 7500 dolláros óvadékot állapított meg a bíróság – írja a Daily Mail.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss