Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

default user icon
MME
Ennek a fiatal nőnek a rendelését olyannyira szó szerint vette az étterem pincére, hogy amikor megérkezett az étel, a vendég egy kisebb sokkot kapott. A különös fogásról fotó is készült, aminek láttán nem csoda, hogy az internet népe is a hasát fogta a nevetéstől.

Hollie Harrison egy fotót és készített arról a fokhagymás kenyérről, amit egy thaiföldi étteremben kapott. A fiatal nő azt mondja, hogy édesanyja esküvőjére érkezett az országba családjával és barátjával, ezért úgy gondolta, ha már ő is a születésnapját ünnepli, betérnek egy olasz étterembe. Harrison egy koktélt rendelt, mellé pedig egy fokhagymás kenyeret, ám amikor megérkezett a rendelés, egy kisebb sokkot kapott.

Az ünnepeltnek ugyanis egy száraz pizzalapot szolgáltak fel fokhagymakarikákkal a tetején, így hamar világossá vált számára, hogy búcsút inthet a fokhagymás kenyér iránt táplált vágyaitól. Mint mondja, az étlapon ugyan szerepelt a fokhagymás kenyér, mint lehetséges opció, ám igazából az egy fokhagymás bagett volt.

– Megkérdeztem a pincért, hogy el tudnák-e készíteni nekem ezt az ételt pizzatésztából, amire egy határozott igent volt a válasz. Ám amikor kihozták az ételt, nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek.

A „fokhagymás kenyér” láttán nem csak ő, hanem az étterem többi vendége is nevetésben tört ki, amit végül a nő barátja próbált meg orvosolni azzal, hogy a pincérnek elmagyarázta, hogy valójában azt szerették volna, ha a bagettekre kent fokhagymás feltétet a pizzaalapra kenik. Úgy tudni, hogy a séf második próbálkozása már jobban sikerült, ám arról már nem készült fotó.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss