Elkészítés: A fekete réteghez megolvasztjuk a margarint a cukorral és a kakaóporral. Hozzáadjuk a tojást, és addig keverjük, amíg besűrűsödik. Ekkor azonnal levesszük a tűzről, és beletesszük a kekszet, a kókuszreszeléket, a darált diót, majd annyi tejet adunk hozzá, hogy sűrű masszát kapjunk. Kb. 20x20 cm-es tepsi alján elterítjük.
A fehér réteghez kikeverjük a margarint, a tejfölt és a pudingport. Hozzáadjuk a cukrot, és könnyű krémmé keverjük, rásimítjuk a kekszes rétegre.
Gőz fölött megolvasztjuk a csokoládét, hozzákeverjük a margarint, langyosra hűtjük, majd rákenjük a krémre. Legalább 2 órára hűtőbe tesszük, majd kockákra vágjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre