Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Feketeerdei sonkába göngyölt töltött karaj

75 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A zsemlét vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, majd a tojással, a fűszerekkel, a hagymával, a lereszelt májjal összekeverjük. A karajt kiklopfoljuk.
  2. A töltelékből a karajszeletekre kanalazunk, ellapítjuk rajta,majd feltekerjük, és 3 csík, szorosan egymás mellé fektetett sonkászeletbe begöngyöljük.
  3. Zsírral kikent tepsibe sorakoztatjuk a hústekercseket, majd alufóliával lefedve, 230 fokra előmelegített sütőben 50 percig sütjük,  majd a hőfokot 180 fokra levéve,  fólia nélkül további 10 perc alatt szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

    RÁNTOTT, TÖLTÖTT, TEPSIS - LEGJOBB FOGÁSOK KARAJBÓL >>> 

    30+5 VARIÁCIÓ TÖLTÖTT ÉS GÖNGYÖLT HÚSRA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss