Elkészítés: A piskótához a tojásfehérjét csipet sóval felverjük, majd apránként hozzáadjuk a cukrot, és addig verjük, amíg a cukor elolvad. Belekeverjük a citromhéjat is. A tojássárgáját kikeverjük a liszttel és a keményítővel, majd lazán belekeverjük a fehérjehabot. A masszát sütőpapírral bélelt tepsiben vékonyan elterítjük, és 180 C-fokra előmelegített sütőben kb. 12 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A krémhez a csokoládé felét lereszeljük. A gyümölcsöt megmossuk, konyhai papírtörlővel leszárítjuk, majd a felét botmixerrel pürésítjük. A zselatint beáztatjuk. A tejszínt a cukorral és vaníliás cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a szederpürét és a lereszelt csokoládét. A zselatint kinyomkodjuk, kevés meleg vízben feloldjuk, és 2 evőkanál szederkrémmel elkeverjük, majd a krém egészéhez adjuk.
A tésztából nagy szaggatóval (6-7 cm) köröket vágunk. A krém felét elosztjuk a korongok 1/3 részén, ráfektetünk ismét 1-1 tésztakorongot, majd a maradék krémet elosztjuk rajtuk, és befedjük a maradék piskótával. 3-4 órára a hűtőbe tesszük, hogy jól megdermedjen.
A maradék csokoládéból forgácsokat készítünk (vagy ezt is lereszeljük). A süteményt a fehér csokoládéval és a maradék szederrel díszítve tálaljuk.