hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fehércsokis mascarponehab bogyós gyümölcsökkel

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fehércsokit vízgőz felett megolvasztjuk. A macarponét kikeverjük a porcukor 2/3-ával és hozzáadjuk a felolvasztott csokit, majd a vaníliát. 
  2. A tejszínt a maradék cukorral habbá verjük és óvatosan beleforgatjuk a mascarponés keverékbe. 
  3. A gyümölcsöket a nádcukorral, a citrom reszelt héjával és a fél citrom levével egy kis lábasban szirupos állagúra főzzük. 
  4. Tálaláshoz a mascarponehabot és a gyümölcsszószt felváltva poharakba rétegezzük. Fogyasztás előtt lehűtjük.

Nézd meg az elkészítését videón!>>> 

CSOKIS KEKSZES-MASCARPONÉS POHÁRKRÉM>>> 

MASCARPONÉS-MÁLNÁS POHÁRKRÉM>>> 

MASCARPONÉS-CITROMOS TORTA>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss