Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fehércsokis-málnás sajttorta

MME MME
> 90 perc
egyszerű
megfizethető
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kekszet egy mélyhűtő tasakba tesszük és sodrófával morzsásra törjük. A vajat megolvasszuk, hozzáöntjük a kekszmorzsához, majd a keveréket kivajazott 20 cm-es kapcsos tortaformába nyomkodjuk és hűtőbe tesszük.
  2. A krémréteghez a mascarponét a tejszínnel és az aromával egy robotgép segítségével habosra keverjük. A csokit felkockázzuk, megolvasszuk, és hagyjuk kissé kihűlni, majd laza mozdulatokkal a mascarponés alaphoz forgatjuk. Fontos, hogy ne keverjük túl. A kekszalapra simítjuk, és visszatesszük a hűtőbe, hogy a krém megdermedjen.
  3. A málnát átválogatjuk, leöblítjük, és a harmadát botmixerrel pürésítjük. A krémsajtrétegre csorgatjuk, majd a megmaradt málnaszemeket a tortán elrendezzük. A tortát 6 órán át hűtjük. Később a tortakarimát óvatosan eltávolítjuk, majd felszeleteljük a tortát.

10+1 VERHETETLEN MÁLNÁS DESSZERT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD >>>

TOP 10 CHEESECAKE, AVAGY A LEGJOBB SAJTTORTA RECEPTEK >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss