A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy 20 x 20 cm-es tepsit vagy formát kibélelünk sütőpapírral.
A tojásokat habosra keverjük a cukorral. Beleforgatjuk a sütőporral, a vaníliás cukorral, valamint a kókuszreszelékkel elvegyített lisztet, és belekeverjük a joghurtot. A formába töltjük, és az előmelegített sütőben sütjük 25-30 percig.
A sütőből kivett piskótát teljesen kihűtjük, majd összemorzsoljuk és egy tálban összegyúrjuk a friss sajttal. A képlékeny masszából lecsípett darabokból golyókat gömbölyítünk.
A felaprított fehér csokoládét vízfürdőben felolvasztjuk. A golyókat a kissé lehűlt olvasztott csokoládéba mártjuk, majd kókuszreszelékbe hempergetjük, és rácsra téve száradni hagyjuk.