hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fehércsokis kókuszgolyó

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
16 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy 20 x 20 cm-es tepsit vagy formát kibélelünk sütőpapírral.
  2. A tojásokat habosra keverjük a cukorral. Beleforgatjuk a sütőporral, a vaníliás cukorral, valamint a kókuszreszelékkel elvegyített lisztet, és belekeverjük a joghurtot. A formába töltjük, és az előmelegített sütőben sütjük 25-30 percig.
  3. A sütőből kivett piskótát teljesen kihűtjük, majd összemorzsoljuk és egy tálban összegyúrjuk a friss sajttal. A képlékeny masszából lecsípett darabokból golyókat gömbölyítünk.
  4. A felaprított fehér csokoládét vízfürdőben felolvasztjuk. A golyókat a kissé lehűlt olvasztott csokoládéba mártjuk, majd kókuszreszelékbe hempergetjük, és rácsra téve száradni hagyjuk. 

ELRONTHATATLAN DESSZERTEK SÜTÉS NÉLKÜL: 17 SZUPER KÓKUSZGOLYÓ >>> 

13 KÓKUSZOS DESSZERT AZ ÜNNEPI ASZTALRA: A POFONEGYSZERŰTŐL A KLASSZIKUSIG >>> 

Megjegyzés

Recept és fotó: Gmundner Keramik Manufaktur / TrendXpress - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss