Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fehérboros-tejszínes medvehagyma-krémleves

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Egy fazékban vajon megdinsztelem a felaprított hagymát, hozzáadom a megtisztított és felkockázott krumplit és zöldségeket, felöntöm vízzel, belemorzsolom a leveskockát, fűszerezem. Amikor a zöldségek már majdnem puhák, hozzáadom a medvehagymát és az újhagymát, beleöntöm a bort.

A levest botmixerrel krémesítem, beleöntöm a főzőtejszínt, majd visszateszem a tűzhelyre, épp csak forralok rajta egyet.

A sajtot lereszelem. A toastot megpirítom, kockára vágom.

A levest a pirított kenyérdarabokkal és a sajttal tálalom.

Megjegyzés

Könnyű, gyors és finom, tavasszal kötelező. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss