Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fehérboros sült libacomb karamellizált gyümölcsökkel

> 90 perc
bonyolult
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A combokat sózom, borsozom, beteszem egy serpenyőbe, rákanalazok zsírt, rárakom a zöldfűszereket. Beteszem a hűtőbe.

Másnap öntök rá egy kevés vizet, s lefedve sütöm 1 órát.

Közben megfőzöm a krumplit, megpucolom. A rizst a mazsolával felteszem főni. Megsózom.

A szilvát félbevágom, kimagozom, az almát nyolcadolom, a csutkát kivágom. Egy serpenyőben vajon - cukor és méz hozzáadásával - karamellizálom.

A libacombra ráöntöm a bort, visszateszem a sütőbe további fél órára, időnként meglocsolom a szafttal. A vége felé mellérakom a krumplikat.

A sült libacombot a krumplikat, a gyümölcsökkel és a mazsolás rizzsel tálalom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss