Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fehérboros-sajtos csirkeragu

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej
  • Zeller

Elkészítés

  1. Egy serpenyőben, a felhevített vajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst, és alaposan átpirítjuk.
  2. A bort egy kisebb lábasban a felére visszaforraljuk, majd a húshoz öntjük, és hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott sajtot. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük és addig kevergetjük, amíg a sajt krémessé nem válik.
  3. Ezután a ragut felöntjük a húsalaplével, azután hozzákeverjük a vajat, megszórjuk a felaprított petrezselyemmel és összeforraljuk. A ragut párolt rizzsel vagy főtt tésztával kínáljuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss