Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fehérboros-mustáros húsgolyók

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húsgolyóhoz a ledarált sertéshúst, az apróra zúzott fokhagyma felét, az apróra vágott vöröshagyma felét, a sót, a borsot, a zsemlemorzsát, a mustárt és sajt felét összegyúrjuk. Aki szeretne, adhat hozzá egy tojást, tapasztalatom szerint enélkül is összeáll!
  2. Apró golyókat formálunk, majd egy serpenyőben kb 1-1,5 dl olajat felhevítünk és elkezdjük kisütni benne a húst. 3-4 perc után megforgatjuk a golyókat. Kivesszük a serpenyőből a húst, majd kevés olajon üvegesre pároljuk a hagyma és a fokhagyma felét. Felöntjük a borral és a tejszínnel, alaposan összekeverjük, majd visszarakjuk a serpenyőbe a húsgolyókat. Még kb.  8-10 perig, közepes fokozaton főzzük.
  3. Főtt spagettivel és reszelt parmezánnal tálaljuk.

Így készül! Nézd meg videón!

TOVÁBBI HÚSGOLYÓ RECEPTEK A MINDMEGETTÉN! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss