Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fehérboros, grillezett pangasius

30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A halfilét kettévágom, sózom, borsozom, beteszem egy grillserpenyőbe, öntök rá olívaolajat, facsarok rá citromlevet, teszek rá chilipaprikát, kakukkfüvet, s hűtőbe teszem.

A mángoldot, a gombát szeletelem, a répát megpucolom, a krumplit karikára vágom. Egy serpenyőbe rakom a krumplit, a kelbimbókat, és a répát, s kevés olajjal sütöm, majd hozzáadom a gombát, végül a mángoldot, fűszerezem.

Közben a halat meggrillezem, öntök rá kevés fehérbort, facsarok rá citromot, tálalom, végül a tányérra teszek egy darab halat, mellé a zöldségeket.

Megjegyzés

A pangasius egy megosztó hal. Én kedvelem. Kellően fűszerezve, sok zöldséggel egy igazi csemege. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss