Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fehérboros-gombás tagliatelle

30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A hagymákat aprítom, egy serpenyőben olajon dinsztelem, majd hozzáadom a felaprított paprikákat, paradicsomot, gombát, kapőrigyümölcsöt is. Fűszerezem.

Közben a tésztát al dente megfőzöm sós vízben, A bazsalikomot, a petrezselymet, a zellerlevelet és a madársalátát aprítom. A parmezánt forgácsokká reszelem.

Amikor már a zöldségek megpuhultak, hozzáöntöm a tejszínt és a bort, hozzáadom az aprított zöldeket, összeforralom. Hozzákeverem a leszűrt tésztát.

Tálaláskor szórok rá a parmezánból, s díszítem bazsalikommal.

Megjegyzés

Imádom az olaszos ízeket, ezzel a tésztával hódolok az olasz konyhának. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss