Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fehérboros csirketokány

45 perc
bonyolult
olcsó
4 adag

Elkészítés

  1.  A felkockázott szalonnát kevés olajon a zsírjára sütjük, majd megfonnyasztjuk rajta a vöröshagymát és a zúzott fokhagymát, hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, megszórjuk pirospaprikával és alaposan átpirítjuk. Azután hozzáadjuk a zöldbabot, majd felöntjük a borral.
  2. Amikor a hús is és a zöldbab is megpuhult, hozzáöntjük a keményítős tejszínt és összeforraljuk. Végül ízesítjük sóval, borssal majoránnával. Köretként párolt rizst kínálunk mellé.

BRASSÓI, PÖRKÖLT, BORSOS TOKÁNY - ALAPRECEPTEK MAGYAROS RAGUKHOZ >>> 

13 SZAFTOS RAGU, AMIT IMÁDUNK TUNKOLNI! >>> 

13 TUTI TOKÁNYRECEPT, AMIT IMÁDNI FOG A CSALÁD! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss