Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fehérboros csirkecombok

60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A szalonnát felkockázom, felteszem egy serpenyőben, hogy a zsírja kicsit kisüljön. Közben apróra vágom a megtisztított hagymát és fokhagymát, majd rádobom a zsírra és szalonnára. Üvegesre dinsztelem, ráteszem a kettévágott combokat. Fehéredésig sütöm, majd fűszerezem ételízesítővel és borssal. Felöntöm a borral, és fedő alatt párolom.

Mikor a hús már majdnem megpuhult, beleszórom a megmosott gombát. Pár perc elég neki, és jöhet az 1 kávéskanálnyi liszttel elkevert tejfölös habarás. Még egy utolsót rottyan, és már készen is van, tésztával tálalom.

Megjegyzés

Én most szarvacska tésztával tálaltam, de nokedlivel is nagyon finom.
- siklitimi

Ezek is érdekelhetnek

Friss