Elkészítés: A szalonnát felkockázom, felteszem egy serpenyőben, hogy a zsírja kicsit kisüljön. Közben apróra vágom a megtisztított hagymát és fokhagymát, majd rádobom a zsírra és szalonnára. Üvegesre dinsztelem, ráteszem a kettévágott combokat. Fehéredésig sütöm, majd fűszerezem ételízesítővel és borssal. Felöntöm a borral, és fedő alatt párolom.
Mikor a hús már majdnem megpuhult, beleszórom a megmosott gombát. Pár perc elég neki, és jöhet az 1 kávéskanálnyi liszttel elkevert tejfölös habarás. Még egy utolsót rottyan, és már készen is van, tésztával tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre