Fehérboros báránycomb olasz fűszerekkel

MME MME
4.2/5
120 perc
mester
költséges

Elkészítés

Elkészítése: A báránycombot megtűzdelem a fokhagymagerezdekkel és a rozmaringágakkal, fél órára besózom.

Kevés olívaolajon mindkét oldalát magas lángon elősütöm. Beleteszem egy cserépedenybe. Ráöntöm az olívaolajat, amiben a húst sütöttem. A tetejére halmozom a karikákra vágott hagymát. Meghintem a fűszerekkel és a fűszersóval. Aláöntöm a bort,lefedem.

200 C fokon addig sütöm, amíg puha nem lesz. A végén hámozott nyers krumplit teszek hozzá, és még 15 percig sütöm, de bármilyen körítés jó hozzá.

Megjegyzés

Szerintem fenséges.
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss