Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Finom vacsora gyorsan? Készítsd el a fehérborban párolt petrezselymes pirított gombát, nem fogod megbánni!

default user icon
MME
Biztosan veled is sokszor előfordul, hogy gyorsan szeretnél valami finomat enni – de nem szendvicset, hanem meleg ételt. Legközelebb készítsd el ezt az igazán különleges pirított gombát, aminek egyszerűen nem lehet ellenállni!

A megfizethető, egyszerű alapanyagokból előállított, gyorsan elkészíthető ételek nem véletlenül népszerűek. Jól jön egy ilyen recept, ha nincs kedved vagy időd órákat tölteni a konyhában, de a hideg vacsora sem opció. Ilyenkor tökéletes választás a fehérborban párolt petrezselymes pirított gomba – különösen, ha arra is figyelsz, hogy szénhidrátokban szegény legyen a vacsorád.

Hozzávalók:

  • 50 dkg gomba
  • ½ csokor petrezselyem
  • 10 dkg vaj
  • 3 ek. olívaolaj
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1,5 dl száraz fehérbor
  • bors
  • 1 tk. citromhéj
  • 1 ek. citromlé

Elkészítése:

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss