Fehér csokis püspökkenyér matcha teával

60 perc
bonyolult
megfizethető
10 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 170 fokra. A fehér csokoládét finomra reszeljük. A vajat és a cukrot kézi mixer habverőjével krémesre keverjük. Egymás után beledolgozzuk a tojásokat, majd a matcha teával és a sütőporral elvegyített lisztet. Végül lazán beleforgatjuk a reszelt csokoládét.
  2. Egy kisebb sütőformát - akár egy őzgerincformát - kikenünk vajjal. Beletöltjük a tésztát, elsimítjuk, majd az előmelegített sütőben sütjük kb. 40 percig, amíg a teteje kissé megbarnul. Tűpróba után kiborítjuk a formából, és rácson hagyjuk kihűlni.

    Gyümölcs- és püspökkenyerek >>>

    OMLÓS ÉS FINOM DESSZERTEK >>>

    9 BOMBAJÓ KEVERT SÜTI, HA CSAK EGY ÓRÁD VAN SÜTNI! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss